Over ons

Geschreven door
Categorie: Kennisbank
Gepubliceerd: 14 juli 2014
Hits: 12663

Over de website
Het platform Mindmasters.nl is een initiatief van de drie GGZ instellingen Jellinek, PuntP, Prezens en de GGD Amsterdam. Via deze website richten deze instellingen zich als één organisatie op met name Amsterdamse jongeren tussen 14 en 18 jaar.

Informatie & contact
Op deze website vind je alle informatie op het gebied van psychosociale problematiek en middelengebruik. Als je wil kun je direct in contact komen met Isja, de coach van Mindmasters via de contactmogelijkheden.

Mentale balans
Als je wil weten hoe jouw mentale balans is kun je de uitgebreide zelftest doen. Aan het einde van deze test krijg je een persoonlijk advies met duidelijke informatie en tips om je eigen mentale gezondheid te verbeteren.

Anoniem
Alles wat je doet op de site is anoniem. Mindmasters maakt gebruik van een programma waarmee we informatie krijgen over het gebruik van de website. Dit programma heet GetClickey. De gegevens die we uit dit programma halen worden nooit herleid tot individuele bezoekers, dat wil zeggen dat we nooit persoonlijke informatie gebruiken of aan derden zullen geven. De informatie die we verzamelen gebruiken we om de website te verbeteren en om verantwoording af te leggen aan onze financiers over de resultaten van de website.


ZIT JIJ NU MET VRAGEN OF EEN PROBLEEM?

TIP 1 : Check jezelf met de anonieme Zelftest op Mindmasters.nl
TIP 2 : Kijk op onze pagina Contact hoe je een vraag kunt stellen aan de coach van Mindmasters
TIP 3 : Plaats hieronder een reactie op dit artikel


Notice: Undefined variable: post_id in /data/sites/web/mindmastersnl/www/wp-content/themes/mindmasters/comments.php on line 48

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *