Disclaimer

Geschreven door
Categorie: Kennisbank
Gepubliceerd: 22 juli 2014
Hits: 5236

Mindmasters.nl is een samenwerkingsproject van de GGD Amsterdam, PuntP, Jellinek en Prezens.

De samenstellers van deze website proberen de informatie op de site voortdurend up-to-date te houden. Mindmasters.nl en de deelnemende organisaties nemen de uiterste zorgvuldigheid in acht bij het schrijven en samenstellen van de informatie op deze site of en bij het verwijzen naar websites van derden, maar kunnen op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie op de websites van derden.

De bezoeker van de website wordt aangeraden om altijd onafhankelijke inlichtingen in te winnen voordat gebruik gemaakt wordt van via Mindmasters.nl verkregen informatie. Dit geldt ook voor het persoonlijke advies dat gegeven wordt op basis van de zelftest. Bij twijfel aan de juistheid, volledigheid of toepasselijkheid van dit advies dient er altijd contact te worden opgenomen met een professionele zorgverlener.

Mindmasters.nl en de deelnemende organisaties aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van alle op of via deze site verkregen informatie. Evenmin aanvaarden zij aansprakelijkheid voor het optreden van fouten, virussen en / of onderbrekingen in het functioneren van deze site.

Via deze site wordt toegang geboden tot websites en informatiebronnen van derden. Mindmasters.nl is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid van deze websites en informatiebronnen.

Advies via email, chat en WhatsApp
Adviezen die onze medewerkers geven via email, chat en WhatsApp zijn altijd gebaseerd op zo actueel mogelijke kennis bij de medewerker en op de informatie die wij ontvangen van de vraagsteller. Onze medewerkers zullen altijd hun uiterste best doen om een zo goed en passend mogelijk advies en antwoord te geven op de vragen. Contacten via de email, chat en WhatsApp kunnen echter nooit een persoonlijke consultatie van een deskundige vervangen. Bij twijfel over medische of psychische problemen dient de vraagsteller altijd de eigen huisarts of hulpverlener te raadplegen.

Via de chat en WhatsApp kunnen we je direct adviseren. Het advies is bedoeld als preventie, dat is het vroegtijdig voorkomen van meer problemen. De chat en WhatsApp zijn in principe een vorm van korte en eenmalige hulp om jou weer verder op weg te helpen. Heb je meer advies of hulp nodig, dan verwijzen we je door naar adressen waar jij die kunt vinden.

Gebruikers van de services van WhatsApp kunnen op de website van WhatsApp lezen hoe WhatsApp omgaat met de inhoud van via WhatsApp verzonden berichten. Lees er alles over op de website van WhatsApp.

Reageren op artikelen
Reacties die bezoekers kunnen plaatsen op de website moeten betrekking hebben op de artikelen of op andere eerder geplaatste reacties. De webredactie en webmaster van Mindmasters kunnen op basis van deze leidraadreacties weigeren en zonder opgaaf van redenen verwijderen van de website. Ook kan Mindmasters naam en inhoud van de berichten wijzigen als deze teveel de privacy van de afzender of in de reactie genoemde personen prijs geeft.

Versie: 27.05.2015


Notice: Undefined variable: post_id in /data/sites/web/mindmastersnl/www/wp-content/themes/mindmasters/comments.php on line 48

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *