Jellinek

Geschreven door
Categorie: Kennisbank
Gepubliceerd: 14 juli 2014
Hits: 2064

Jellinek biedt informatie, advies en hulp bij verslaving en is onderdeel van Arkin, instelling voor verslavingszorg en geestelijke gezondheidszorg in Amsterdam. Arkin biedt voorlichting en behandeling aan kinderen, jongeren en volwassenen met psychische problemen, psychiatrische problemen, riskant gebruik en verslavingsproblemen.

Wat doet Jellinek Preventie?
Jellinek Preventie wil problemen die ontstaan door alcohol, drugs en gokken voorkomen. Zij doet dit o.a. door het geven van voorlichting en advies aan jongeren. Jellinek Preventie geeft objectieve, op feiten gebaseerde, niet moraliserende informatie.

We hebben voor verschillende doelgroepen op maat gemaakte voorlichtingsprogramma’s, onder meer: leerlingen en ouders in het (Speciaal) Voortgezet Onderwijs, voor uitgaanders, voor jongeren in jongerencentra en op buurtfestivals, voor beroepskrachten, voor familie en vrienden met iemand in hun omgeving waar ze zich zorgen over maken, etc.

Check www.jellinek.nl voor informatie over alle soorten alcohol en drugs, om testjes te doen om je kennis te testen, antwoord op veelgestelde vragen te vinden en om foldermateriaal te bestellen. Ook is er info te vinden over de verschillende soorten behandelingen die de Jellinek biedt wanneer jij of iemand anders problemen heeft gekregen met gebruik.

Voor meer informatie over de projecten waarbij jongeren voorlichting geven aan andere jongeren checkwww.unity.nl

Advies voor jongeren van Jellinek Jeugdnet
Wil je graag met iemand praten of emailen over jouw eigen gebruik of maak je je zorgen over iemand in jouw omgeving die problemen heeft gekregen met gebruik? Dan kun je maandag t/m vrijdag bellen tijdens kantooruren met Jellinek Jeugdnet.

Medewerkers van Jellinek Jeugdnet kun je via telefoon om advies vragen, maar je kunt ook een afspraak maken als je een persoonlijk advies wilt krijgen in een gesprek.

Jellinek Jeugdnet
T: 020 – 590 1350 (direct nummer)
E : jeugdnet@jellinek.nl
Ma t/m Vr tussen 9 en 17 uur

Adres Jellinek Jeugdnet
Jellinek Preventie
Frederik Hendrikstraat 47
1052 HK Amsterdam
T: 020 – 590 1330 (nummer van kantoor)
E: preventie@jellinek.nl


ZIT JIJ NU MET VRAGEN OF EEN PROBLEEM?

TIP 1 : Check jezelf met de anonieme Zelftest op Mindmasters.nl
TIP 2 : Kijk op onze pagina Contact hoe je een vraag kunt stellen aan de coach van Mindmasters
TIP 3 : Plaats hieronder een reactie op dit artikel

Notice: Undefined variable: post_id in /www/wp-content/themes/mindmasters/comments.php on line 48

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *